Izvor: BSC Happy
08.01.2024 u 11:29
1

„OBESIĆEMO TE“: Gradonačelnik Dubrovnika dobio brojne JEZIVE PRETNJE zbog Čolića

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković je, na društvenoj mreži Fejsbuk, objavio preteće pismo koje je dobio zbog nastupa Zdravka Čolića za Novu godinu.

Navedeno je da su pismo poslali hrvatski branitelji Tigrovi i 4. brigada Hrvatske.

„ZAR NA BOŽIĆ TAKO?!“ Radu urnisali zbog haljine „na izvol’te“ (FOTO)

Čestitka za dobro jutro od „branitelja“ koji se nisu imali hrabrosti potpisati“, napisao je Franković i objavio pismo u kojem se čitko i jasno mogu pročitati jezive pretnje.

– Kad smo mi branili Dubrovnik od četnika i srbadije 1991. godine, a ti danas pozivaš srpske pevače na Stradun kao Zdravka Čolića i druge…Poslednja opomena da ćemo preorati dinamitima celi Stradun, a tebe obesiti na jarbol na Stradunu“, piše između ostalog u pismu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„OBESIĆEMO TE“: Gradonačelnik Dubrovnika dobio brojne JEZIVE PRETNJE zbog Čolića”

  1. Pa to je kao da su rekli ne gradonačelniku Dubrovnika već svim posetiocima Čolećiveog koncerta : Obesićemo vas sve , dokle bre više to ludilo .
    Ajde da je Čola nešto govorio loše o njima u sred ratnog stanja ali čovek nije ništa loše rekao niti pričao , nije, kao mnogi Hrvatski ali i Muslimanski pevači, iskazavao mržnju kao što su oni prema Srbima i šta … baš ti mrzitelji Srba naviše sada zaradjuju u Srbiji .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter