Izvor: KURIR/INFORMER
20.07.2022 u 10:39
0

PRIZNALA VEZU SA VIKTOROM ŽIVOJINOVIĆEM! MILICA TOMAŠEVIĆ: On je sjajan momak, Brena i Boba su DIVNI prema meni!

Glumica Milica Tomašević smatra da je njen dečko Viktor Živojinović postao divan mladić jer su ga pevačica i bivši teniser Boba Živojinović lepo vaspitali.

Glumica je otkrila da žene kada biraju muškarca treba da gledaju njegove roditelje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

– Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep – priča Milica.

Glumica je upoznala budućeg svekra i svekrvu, koji su je prihvatili.

– Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende – kaže nova snajka porodice Živojinović.

Varnice između Milice i Viktora sevnule su još u novembru prošle godine, kada su uhvaćeni kako se zabavljaju na jednoj žurci u Beogradu.

Brenin sin se tada provodio u društvu Anastasije Ražnatović i njenog tadašnjeg dečka Đorđa Kuljića. Ubrzo im se pridružila i Milica, koja je na kraju večeri poljubila Viktora u obraz, da bi nedugo posle toga počeli da se viđaju.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter