Izvor: Stil
21.04.2024 u 13:49
1

DUŠKO RADOVIĆ JE MISLIO DA JE LEPA BRENA GLUPA: Slučajan susret je sve promenio… evo šta je rekao

Duško Radović upoznao je Lepu Brenu na neverovatan način, misleći da je pevačica glupa.

Zanimljiva priča o susretu čuvene pevačice Lepe Brene i legendarnog Duška Radovića, otkrivena je pre nekoliko godina, u dokumentarnom filmu „Lepa Brena – Godine Slatkog greha“.

Radio-voditelj i rok kritičar Marko Janković u dokumentarncu je otkrio kako je izgledao Brenin susret sa Duškom, te da je Radović bio taj koji je insistirao da se upozna sa Brenom.

Duško Radović je, kada je bila pauza, došao do mene i pitao me je da li može da se upozna sa Brenom. Rekao sam mu da to nije nikakav problem, a potom sam ih upoznao – počeo je Marko.

– On je pružio ruku Breni i rekao: „Dobar dan, ja sam Duško Radović“, Brena mu je na to odgovorila: „Šta mi se predstavljate? Ja vas znam. Svakog jutra slušam „Beograde, dobro jutro““. Ona je tada Duška fascinirala! On je izustio nešto neverovatno. Rekao joj je: „Ja sam došao vama da se izvinim, jer sam ja mislio da ste vi glupi“ – rekao je Janković.

– Ja sam pao pod miksetu, nisam mogao da verujem šta čujem! Duško je bio očaran Brenom i uputio joj je izvinjenje samo zbog pomisli da nije inteligentna – rekao je Marko Janković u dokumentarnom filmu „Lepa Brena – Godine Slatkog greha“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DUŠKO RADOVIĆ JE MISLIO DA JE LEPA BRENA GLUPA: Slučajan susret je sve promenio… evo šta je rekao”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter