Izvor: Hello
09.02.2024 u 18:06
0

VELIKA TUGA U DOMU LJUBE PERUĆICE: Pevač neutešan-mnogo ćeš mi nedostajati

Ljuba Perućica suočen je sa velikom porodičnom tragedijom. Pevač je smogao snage i na Instagramu objavio oproštajnu poruku.

 
„Mirče moje. Ceo moj život bila si tu, sve smo zajedno prolazili! Trebali smo da odigramo onaj naš tač i remi makar još jednom”, napisao je Perućica na popularnoj društvenoj mreži.
Instagram-Printscreen

„Drago mi je što smo uspeli da ti ispunimo najveću želju. Tuga je ogromna! Nedostajaćes mi mnogo”, napisao je pevač uz fotografiju pokojne bake koja u naručju drži njegovog sina.

Podsetimo, pre samo tri meseca Ljuba Perućica postao je tata, kada je sa suprugom Katarinom Kolozeus dobio sina Alekseja.

„Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem: Postao sam tata! Nešto malo pre 3 sata ujutru, 9. novembra 2023. godine, na svet je došao jedan maleni, premaleni dečak”.

„On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! Kad god smo pomišljali želju, ona i ja smo mislili na istu stavar”.

„Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja želja ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko video zvezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvek smo imali iste misli”.

„Svaka naša molitva bila je upućena tebi, sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu”, napisao je ponosni tata.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter