– Bio sam u šoku. To je grozno. Nikada nisam očekivao da ću to čuti – prisetio se De Niro trenutka kada je saznao za Leandrovu smrt.

Podsetimo, De Nirov unuk pronađen je mrtav 2. jula u svom stanu na Menhetnu. Medicinski istražitelji iz NJujorka kasnije su utvrdili da je Leandrova smrt bila slučajna te da je bila izazvana kombinacijom fentanila, ketamina i kokaina.

De Nira je je unukova smrt potpuno slomila.

– Upravo sam tada počeo da razmišljam o svim stvarima koje sam mogao i možda trebalo da učinim s njim. Ne znam da li bi to nešto promenilo. I tako mi se to uvek mota po glavi. To nije trebalo da se dogodi – rekao je glumac.

Leandrova majka Drena nakon sinovljeve smrti obratila se pratiocima na Instagramu.

– Moj prekrasni slatki anđele. Neopisivo sam te volela od trenutka kada sam te osetila u svom stomaku. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Volela bih da sam sada s tobom. Ne znam kako živeti bez tebe, ali pokušaću da nastavim i širim ljubav i svetlost koje si mi dao da osećam kad sam ti postala mama. Bio si duboko voljen i cenjen i volela bih da je ljubav mogla da te spasi. Jako mi je žao, moje dete. Počivao u miru i večnom raju, moj dragi dečače – napisala je tada Drena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drena (@drenadeniro)