Izvor: bsc happy
07.07.2024 u 20:19
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: FAB-3000 SVE MENJA! Gordijev čvor može samo revolucija da preseče!

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

 

Slobodan Stričević: istorija pokazuje da živimo u iluziji demokratije, ali počeo je rat i obe strane su izjavile da su spremne na krv. Još nema američkih tenkova jer se problem još uvek rešava dominacijom u medijima, propagandom itd.

 

Igor Ivanović: Pitanje filozofije i istorije, na našu nesreću vidimo da se skoro sve opcije koje idu u prilog imeperijalizmu indukovane. Da se iza narodne volje krije jedna organizovana obaveštajna akcija. U Kubanskoj revoluciji nije bilo tako, ali Francuska revolucija nije bila poput nje. Problem je što ljudska priroda ne trpi revolucije.

 

Radovan Kalabić: Ovo su zaista retki i osvežujući glasovi na Zapadu, gde se kritikuje i Amerika i stavlja upit na ulogu Nemačke. Od završetka Drugog Svetskog Rata, ono što je bilo označeno delom Gvozdene zavese bilo je u okupacionim kandžama okupacione sfere Anglo-američke geo-politike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter