Izvor: BSC HAPPY
11.07.2024 u 10:56
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Može li NATO da spase Bajdenovu kampanju?

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

  • Politički sistem u SAD je zaista u ovom trenutku takav da sama ličnost predsednika nije ta koja donosi odluke, suštinski se odluke donose iz nekih tektonskih dubina za koje možemo da predpostavimo da su to trgovci energentima, finansijski magnati u ovom slučaju ličnost predsednika je kao neka vrsta marijonete rekao je Dragoljub Kojčić politički filozof.
  • SAD su podeljene i dolaze u situaciju kada se govori o rezultatu predsedničkih izbora, to ozbiljno ljulja priču o NATO-u bez obzira na to što kada pogledamo kako reaguju neki savetnici Donalda Trampa objašnjavajući da je on prvi uspeo da pokrene temu da mnoge NATO države ne uplaćuju dovoljno budžet, i žive samo na račun Američke pomoći to je ogroman usmeh i veliki pomak rekao je Vladan Glišić advokat.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter