Izvor: BSC HAPPY
10.07.2024 u 10:41
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Senator Benet javno izrazio sumnju u sposobnost Bajdena: To bi bila američka tragedija!

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

  • Tramp je čovek koji prvenstveno odgovara SAD- u, on zaista želi da Ameriku vrati amerikancima, imamo jedan njegov potez koji je učinjen dok je bio na vlasti gde je on izmenio carinsku politiku na način da su sve fabrike koje su američki državljani preneli u zemljama trećeg sveta, u Aziju i Afriku ta roba koja se proizvodila u SAD-u uvozila se kao domaća roba rekao je Nebojša Perovićadvokat.
  • U Americi se najviše ulaže u politiku i političare to su njima ozbiljne investicije. Suverenitet američkog predsednika po meni ne postoji, vi kada pogledate jednu stvar koja je veoma bitna a to je u kom pravcu leti strela američke politike. Amerika je dužna na dva načina jedan je emitovanje obveznica a druga stvar je dugovanje federalnim rezervama i tu se Američka Država zadužuje pod kamatom da bi taj novac koristila rekao je Dr Ivan Pajović prof. ekonomije.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter