Izvor: BSC HAPPY
09.07.2024 u 10:50
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Srdačan susret Putina sa Modijem u rezidenciji u Novom Ogarjovu!

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

  • Postoji jedna veoma srdačna i prijateljska relacija između lidera, čak i kroz to se vidi da se svet menja i da 70% globalne populacije pripada tom svetu koji se na neki način potpuno okreće od zapadnog monopola i od te hegemonije koju preživljavaju svi ,ne samo da se gubi vojni već i ekonomski monopol, moć zapada kroz dolar se gubi rekla je Olga Ravasi politikolog.
  • Veoma značajna poseta Premijera Indije, ali vidite da je centar svih dešavanja Moskva, poseta gospodina Modija Moskvi  je veoma značajna u ovom trenutku posebno ako uzmemo u obzir neke informacije oko BRIKSA i oko formiranja valute znači da je to ušlo u neku završnu fazu. Mislim da svo težište ide prema Istoku i da oni rade punom parom u smislu formiranja što većeg i jačeg saveza samim tim što je Indija veoma značajan faktor na Istoku i rekao bih da se sada politička globalna moć preseljava sa Zapada prema Istoku rekao je Prof. dr Svetislav Lutovac.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter