Izvor: bsc happy
01.04.2024 u 19:53
1

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Sudbina političkih zatvorenika naspram sudbine pripadnika AZOVA! RUSIJA je treći Rim, četvrtog RIMA neće biti!

"Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče. Obrađuje najvažnije geopolitičke teme koje analiziraju najeminentnij poznavaoci prilika na globalnoj mapi. Fokus emisije u poslednje dve godine mahom je usmeren na sukob u Ukrajini, ali se emisija bavi i svim ostalim aktuelnim pitanjima koja iz dana u dan prete da promene globalnu sliku sveta kakav poznajemo

Ne pisano pravilo je da oni koji se predaju u suštini prolaze jako dobro. Pripadnici Azova kao i oni za koje se utvrdi da su počinili zločine prema civilima, takva sudbina neće dočekati.

Ranko Gojković, publicista: Pazite, čitav istorijski pristup je veoma drugačiji. Rusija se uvek prema zarobljenicina odnosila ljudski, to je druga civilizacija drugi mentalitet. Puno sam čitao o osvajanju Sibira i Kavkaza i tu imate zaista ljudski pristup kada se jedna teritorija oslobodi Ruski vojnici se ponašaju mnogo bolje nego njihove lokalne vođe pre toga.

 

Dragoljub Kojčić, politički filozof: Ljudi koji se predaju , rade to iz različitih motiva, da li je to kukavičluk ili beznadežna situacija.Može da bude da više ne vide poentu u borbi. Čini mi se da do predaje dolazi iz razlilčitih razloga i svesni su ili podsvesno da je rat generisan za nečije potrebe. 

 

 

Božidar Zećevič, dramaturg: Kao što znate cela konglomeracija anglo-sfere, Amerikanci pre svega nemaju nikad plan B. Do sad nikad nisam video da su imali podjednako razrađen plan B,C ili D, što se inače radi u političkoj generalštabnoj razradi svakog rata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Sudbina političkih zatvorenika naspram sudbine pripadnika AZOVA! RUSIJA je treći Rim, četvrtog RIMA neće biti!”

  1. Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring
    on other websites? I have a blog based upon on the same subjects
    you discuss and would love to have you share some stories/information.
    I know my viewers would value your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

    Feel free to visit my web-site: Tonic Greens Herpes

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter