Izvor: BSC Happy
27.02.2024 u 20:10
2

AKTUELNOSTI NA HAPPYTV: Izjava Emanuela Makrona je put u ATOMSKI RAT

Francuski predsednik Emanuel Makron rekao je juče da slanje zapadnih trupa na teren u Ukrajini ne bi trebalo da bude „isključeno“ u budućnosti, pošto ruska vojna operacija prelazi u treću godinu, a Ukrajina pokušava da ubedi Zapad u kontinuiranu hitnost vojne pomoći.

Ova  izjava francuskog predsednika izazvala je burne reakcije u svetu, a neki upozoravaju da je to put u atomski rat.

Prof. dr Predrag Ćeranić u stavu Emanuela Makrona prepoznao je nemoć zbog gubitaka u Ukrajini.

– Sve što je rekao francuski predsednik je odraz jedne nemoći i očaja zbog situacije u Ukrajini. Ta situacija podseća na drugu polovinu 1943. kada je ruska vojska uspela da prelomi nacističku liniju odbrane. Upravo to se dešava i sada, jer ruska vojska napreduje na svim linijama fronta. Ono što i sam Kijev priznaje da im ponestaje municije, granata i pitanje koliko im dalja pomoć Zapada uopšte može  pomoći. Oni su potrošili sve zalihe koje su imali. U Rusiji su te zalihe su neograničene – istakao je on.

– Pukovnik Dragan Krsmanović dao je svoje predviđanje o tome u kom pravcu će  dalje ići borbe u Ukrajini.

– Ono što se dešava na Zaporoškom pravcu je veoma važno u psihološkom smislu, jer je to jedino mesto gde je ukrajinska navodna kontraofanziva ostvarila bilo kakav efekat. To je ono što je predstavljanao kao uspeh. U ovom trenutku sa sigurnošću možemo tvrditi da će ruske snage povratiti Rabotin- rekao je Krsmanović.

Vladimir Prebiračević iz Srpsko-ruskog centra „Majak“ rekao je da se Ukrajina samim ulaskom u sukob sa Rusijom našla u veoma lošem položaju.

– Stanje u ruskoj armiji posle 2 godine specijalne vojne operacije je na visokom nivou jer se konstano unapređuju sva tehnička sredstva, sa jedne strane, a sa druge strane vojnici stiču vojno iskustvo koje kasnije upotrebaljavaju za obuku drugih vojnika. Oni prenose ta iskustva koja doprionose tome da imaju manje guibtke na ratištu. Upotreba dionova u masovnom obliku, dovelo je do toga da sva ta tehnika koja je bila skrivena postaje dostupna, uz malu opasnost za one koji upravljaju dronovima. Ukrajinci čim su ušli u sukob sa Rusijom našli su se u veoma lošoj poziciji – istakao je on.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “AKTUELNOSTI NA HAPPYTV: Izjava Emanuela Makrona je put u ATOMSKI RAT”

  1. To bacuska smlati te anglosaksonske nistarije koje su rasli na ruskoj sisi tj kolonizatori koji su pobili pola svijeta i oni Ce davati nekome lekcije naročito Britanija potopi tu stoku napravit ces svijetu radost

    4
    0
    Odgovori
  2. Oni će se spremiti za totalni rat i kada budu spremni neće objaviti samo će napasti Rusiju , a šta čeka Putin ?. Verovatno želi da ne bude on kriv za totalni rat , samo se bojim da ne bude za Ruse neočekivanog iznenadjenja .
    Sinoć je pukovnik rekao tačno ono što treba , kakav beše gospodin pukovnik Krsmanović u početku Specijlane vojne operacije skoro da je navijao za Ukrajince ali sada je druga priča . Ona vojna Ruska operacija koju je pukovnik opisivao je zaista skoro kao prava složena medicinska operacija .
    Ajte jednu emsiiju o tome šta bi bilo sa tzv zapadnim državama ako bi Rusija pobedila , tu bi se možda videlo zašto im je toliko stalo da Rusija ne pobedi , šta bi to oni sve izgubili .
    Znači treba znati da Blek rok u Srbiji ( šta su dobili do sada dobili su) ali najvažnije je da ne može da otvori rudnik za kopanje litijuma jer tako nešto treba da odobri Srbija , a tako nešto nadam se da neće da odobri Srbija jer i ona sama može to da radi bez njih , ako joj se baš hoće da zagadjuje ovu malenu Srbiju da bi se drugi vozali ne zagadjući svoje države , a i taj Nestle, da li u svojim proizovodima upotrebljava našu soju koja nije GMO (valjda) i kakvu je soju do sada upotrebljavala , verovatno GMO , da li na njenim proizvodima piše da li ima GMO sastojaka .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter