Izvor: BSC Happy
08.02.2024 u 20:42
0

AKTUELNOSTI: Ovo je GLAVNI RAZLOG ZAŠTO JE ZELENSKI SMENIO ZALUŽNOG! Na njegovo mesto je došao SS-ovac!

Dragoslav Bokan kaže da je umesto Valerija Zalužnog došao SS-ovac

– Čuvati sve one koji su i naravili sukob, čuvaju one koji su poslednja linija ukrajinske odbrane, a strašni su rusofobi. Svako je za Ukrjainu bolja varijanta, nego Zalužni. On je neuporedivo bolji. Sirski je profesionalac, biće kao general Verhmahta. Zelenski je glumac koji je bio prosovjetki – taj rep je isekao. Sada je isekao rep da je Jevrejin – rekao je Bokan.


Ljubinka Milinčić smatra da Viktorija Nuland štiti Zelenskog

– To je nažalost ideologija koja je usmerila Ukrajinu. Jedan veliki broj ljudi veštačkim inženjeringom naučeno da veruju šta su im Rusi uradiki. To je mučno slušati.Stvorili su u narod utisak da je jedan za rat, drugi za mir, Zelenski za mir, Zalužni za rat. Zelenski je pokušao da se izbori sa ovim i velika je uloga Viktorije Nuland u tome da se Zelenski izvuče – ističe Milinčić.


Igor Ivanović kaže da je smena Zalužnog veliko iznenađenje 

– Jeste formalno i Zalužni pod direktnom komandom Zelenskog. To je bila država feudalne korupcije. U takvom anti-poretku ako dođe do smene, to će biti veliko iznenađenje – zaključuje Ivanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter