Izvor: bsc happy
17.02.2024 u 20:50
5

AKTUELNOSTI VEČERAS, AVDEJEVKA JE PALA! : Očekivana pobeda Rusa

Uticaj međunarodnih faktora, promene svetske globalne slike, Sve turbulentnija dešavanja na različitim meridijanima. Uticaj ratova na ekonomsku politiku u svetu. Godina kada će većina sveta koji poznajemo izaći na izbore .Ova i ostala pitanja iz vizure najeminentnijih poznavalaca trenutne globalno političke situacije, samo u emisiji AKTUELNOSTI na Happy TV

Uticaj međunarodnih faktora, promene svetske globalne slike, Sve turbulentnija dešavanja na različitim meridijanima. Uticaj ratova na ekonomsku politiku u svetu. Godina kada će većina sveta koji poznajemo izaći na izbore .Ova i ostala pitanja iz vizure najeminentnijih poznavalaca trenutne globalno političke situacije, samo u emisiji AKTUELNOSTI na Happy TV.

Ukrajinske snage su se danas povukle iz južno Ukrajinskog grada Avdejevke tačno pred drugu godišnjicu početka sukoba. Ukrajincima je teško da se brane, Ruske snage naviru sa svih strana i to će za njih biti velika pobeda.

 

 

Đuro Bilbija je večeras  na 724.dan sukoba ugostio: publicistu Igor Jovanović, dr. Miloš Laban i naučni savetnik Dr. Dragan Petrović.

Dr. Dragan Petrović objašnjava o „putu života“ koji ide za Ukrajinsku Avdeljevki i o sistematskom prodoru rusa oko njihovih položaja. Linija otpora ka Vastočkinu se pomera, u pitanju su dan ili dva kada će preostali džepovi pasti. Slično kao kod Bahmuta samo je to trajalo dugo.

Da li će Ruske snage imati zamah da idu ka Orlovki i dalje da napreduju ili će se konsolidovati linija fronta? Linija fronta je izravnata, utvrđeno mesto koje se nije moglo zaobići i kao dobitak za Rusiju je činjenica da je smanjena mogućnost za bombardovanje agomeracije Donjecka.

Ukrajna nema nikakve šanse već samo odlaže siguran vojni poraz i to pokušava da sakrije od Zapadnih saveznika koji je finansiraju. Pad Avdejevke je višestruki poraz Ukrajne i na kraju samo da nas podseti da je i sam Zelenski boravio kod onog spomenika i rekao da niikada neće pasti. Ovo će imati psihološki efekat na stanovništvo u Ukrajni koji su dezinformisani.

 

Publicista Igor Jovanović je komentarisao izjavu Zaharove navodeći da je cilj bio da se spase Ukrajinska masa onda bi ranije bilo naređeno da se povuku, onda možda ni Bahmuta ne bi bilo u obliku u kom se desio. Teritorije bi bile izgubljene ali sa mnogo manje žrtava i mnogo manje tragedije.

Činjenica koja oslikava duh u Kijevu je slanje revitalizovane jedinice Azov. Odmah je bilo jasno da oni ne mogu mnogo da pomognu čak se nisu ni dobro poneli u ovakvom okruženju zbog čega je i u Ukrajinskoj javnosti krenula kritika što nisu uspeli da iznesu teret očekivanja. To nije iznenađujuće jer ne možete od bivših kriminalaca i polu sveta da pravite elitnu vojsku.

Takve jedinice imaju uvek prljavu ulogu u ratovima. Nije iznenađenje što se Azov sramno poneo jer od kukolja se ne pravi žito.

 

Dr. Miloš Laban je izjavio da je jasno da ovo što smo videli u Avdejevki je isto kao u Mariopelju, gde se otpor pruža u podzemlju predstavlja lažne nade sponzorima da će napraviti neki pomak.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “AKTUELNOSTI VEČERAS, AVDEJEVKA JE PALA! : Očekivana pobeda Rusa”

  1. emisija „Aktuelnosti“ je jedina emisija , gde se normalno može
    razgovarati o Rusiji. Na SBB sam veoma rado gledao „pervij kanal“ , jer je
    tada prikazivao ono što se dešava u Rusiji i onako kako to rusi vide.
    Smetaju mi tv emisije gde CNN i drugi gospodari „daju ono što oni smatraju za potrebno“
    Ukidanje kanala „pervij i RTD“ zatvorilo je pogled u događanja u Rusiji.
    Forsiranje dva ukrajinska kanala je dosadno pristrasno i bljutavo dosadno.
    N1 pristrasno daje komentare i vesti.
    Voditelji emisije „aktuelnosti“ su jako dobri i teme su dobre, ali šteta je što se o Rusiji samo govori o ratu (mislim „pervij kanal“ daje i druge društvene vesti , a Putin je motor svega u Rusiji ( hteli ne hteli postoji i nauka, medicina , opšti razvoj Rusije …

    5
    2
    Odgovori
  2. Војска Русије се поиграва са Западом ,Навални је вијероватно жив негдје а и Зеленски није боље.
    Ући у ,,игру,,са Русијом је сувише опасно глупи Шолц ,Макрон и Бајден полуглупи људи .Није 11 војски са Наполеоном могло ништа …па ћете вас три мамлаза….

    10
    2
    Odgovori
  3. O Navaljnom ne treba uopšte da se izjašnjavamo sve dok ne rešimo u našem dvorištu tragične dogadjaje još iz doba MO Pavla Bulatovića, mnogih policajaca, političara ali ima tu nerešenih i ubistava kriminalaca . Očisti prvo svoje dvorište pa tek onda imaš pravo da predješ na tudje.
    Niti smo bili u Ztavoru gde je bio Navaljni , niti mu znamo rodjake niti komšiluk, pa šta da pričamo .
    Vreme je za čišćenje svog dvorišta u vezi ranijih dogadjanja .

    9
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter