Izvor: bsc happy
23.02.2024 u 19:53
3

AKTUELNOSTI VEČERAS ZA VAS: Specijalna vojna operacija 730 dan, RUSKI PRAZNIK

Sutra je pune 2 godine od početka .

Danas je praznik u Rusiji “ Dan zaštitnika“ gde je Putin polagao venac na spomenik “ NEZNANOM JUNAKU“. Ruska armija je jača nego što je bila.

Ljubinka Miličić prof. je izjavila da se na bojnom polju kuje nova ruska elita, sa motom jedini pravi prijatelji su armija i flota. Ruska armija nije zakazala. Ljudi su zamislili  drugačiju vrstu rata, da Rusija krene i samo smrvi sve ispred ali tako nije bilo. Ruski čovek se kali u moralu i rodnoj zemlji kao što je i Putin rekao.

Dragana Mitrović je komentarisala da je ne obično što se pojavljuju tekstovi gde se zapad plaši, a u isto vreme ne jenjavaju i oni, gde treba pomagati i dalje Ukrajinu, te da će nastaviti da je pomažu. Jastrebovi koji pomažu ratu gledaju svoj opstanak kroz  njegov razvoj.

 

Sreten Egerić, pukovnik smatra da je zapadu zapravo stalo oni ne bi gurnuli Ukrajinu u rat . Najveći interes je proizvesti što više naoružanja, ne samo za Ukrajinu već svugde u svetu . Najprofitabilnija industrija je ratna. Nedostatak naoružanja na svetskom nivou je velik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “AKTUELNOSTI VEČERAS ZA VAS: Specijalna vojna operacija 730 dan, RUSKI PRAZNIK”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter