Izvor: BSC Happy
09.02.2024 u 20:15
4

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Intervju sa Putinom od KRUCIJALNE VAŽNOSTI za dalje tokove u ratu

U opsežnom i dugo očekivanom intervjuu koji je trajao više od dva sata, Vladimir Putin je detaljno opisao proces kojim je Ukrajina nastala u sadašnjem obliku.

Moderna Ukrajina je zemlja koja je veštački stvorena akcijama pokojnog sovjetskog lidera Josifa Staljina posle Drugog svetskog rata, rekao je u petak ruski predsednik Vladimir Putin američkom novinaru Takeru Karlsonu.

O tome da li bi ovaj  inetrvju mogao dovesti do nekih promena na Zapadu i kakvih govorio je za emisiju „Aktuelnosti“ profesor Branislav Ristivojević.

– Ovaj intervju je uradio nešto neprocenjivo u ovom ratu. Ako postoji bilo koja sfera u ovom ratu u kojoj Rusi nisu dobijali, to je informaciono polje. Pogledajte gde se nalaze glavna preduzeća u oblasti informacione tehnolohgije danas, Google, Twiter, Fejsbuk, Amazon, itd. to su sve američka preduzeća. Da li nas onda čudi što je to jedino polje u kojem su Rusi gubili rat istakao – rekao je Ristivojević i dodao da je na ovaj način konačno vraćena sloboda govora.

– Ograničenje  slobode govora doveli su do toga da na Zapadu vlada jedna crno-bela slika oko toga kakvo je stanje u ovom ratu. Ono što su ova dvojica velikih lujidi uradili, jedan novinar i jedan državnik, oni su tu sliku preokrenuli. Ovaj intervju ima preko 100 miliona postova samo na Twiteru, brojke ukazuju da je svaki treći Amerikanac gledao ovaj intervju- rekao je Ristivojević.

Dragan Vasiljković-kapetan Dragan nije krio oduševljenje opsežnom analizom informacionog rata, o čemu je govorio profesor Branislav Ristivojević i ujedno dao svoja predviđanja o tome kako će se nakon izbora u Americi dalje razvijati politička situacija.

– Ovo će napraviti neke promene u Americi i sledeći predsednik koji dođe najverovatnije će baciti svu ljagu na Bajdena i pružiti ruku Rusima. Evropljani ne donose nikakve odluke. 180 milijardi evra  je Evropa potrošila u Ukrajini, a kao rezultat imate pola miliona ubijenih. Ekoniomija u Evropi je u krizi. Očigledno je da stvari ne idu od ruke Zapadu i da je taj brod  počeo da tone – rekao je kapetan Dragan.

Novinar Igor Damjanović osvrnuo se na predstojeće izbore u Americi.

-Kako vreme prolazi Bajden je sve više konfuzan. Verujem da će američki glasači napravti pretpostavkui kako će on izgeldati 2025., 2026., 2027. godine, jer on treba da uopravlja jednom od najvecih vojnih sila na svetu. Pobeda Donalda Trampa će biti manje zlo nego da pobedi Bajden. Za vreme Trampa, Amerika je takođe ulagala u vojnu strkturu Ukrajine – podsetio je Damjanović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Intervju sa Putinom od KRUCIJALNE VAŽNOSTI za dalje tokove u ratu”

  1. „Aktuelnost “ je izvanredna emisija , izvenredni voditelji emisije , dobri sagovornici ,jedina tv gde se može normalno govoriti o Rusiji.
    SBB je zabranio ruski „pervij kanal“ i „Russia today“, od onda ovo je jedina emisija o Rusiji

    3
    1
    Odgovori
  2. Predsednik Rusije je u interviju sa karlsonom rekao – da je Jeljcin pomagao SR jugoslaviju. Međutim, nije objasnio kako. Ako je Jeljcin pomagao Miloševiću i SR Jugoslaviji, kako je SR Jugoslavija izgubila Kosovo? Osim ako je Jeljcin pomagao Miloševiću sa namerom da ustvari SR Jugoslavija propadne i izgubi Kosovo. A to predsednik Rusije nije rekao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter