Izvor: BSC happy portal
13.10.2023 u 20:10
6

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Niko na svetu nema tako izraženu svest o odbrani svoje države kao IZRAEL – to im daje snagu

Informativna emisija „Aktuelnosti“ na Happy televiziji okupira čitav region svojim opsežnim analizama specijalne vojne operacije u Ukrajini koja svakog dana dobija neke nove obrise, ali one ključne reference, statistike i prognoze svake večeri sa širokom auditorijumom dele uvažni stručnjaci čije opservacija nude širu sliku ove ratne tematike.

Otakako je ofanzivno stanje u Izraelu, naša emisija prati sva dešavanja na frontu, akcije Hamasa i odbranu izaleske vojske.

Izraelske odbrambene snage kažu da su pešadijske snage i tenkovi danas ušli na teritoriju Pojasa Gaze u „lokalizovanim racijama“ kako bi očistili područje od potencijalnih terorista i locirali nestale Izraelce. Trupe su skenirale i prikupile različite nalaze, „koji mogu pomoći u nastojanju da se lociraju nestali“.

 

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „RUSKI HELIKOPTER KA-52 „ALIGATOR“ je „ČISTAČ“ UKRAJINSKIH JURIŠNIKA“

Ove večeri o krucijalnim o ovim tematikama razgovarli smo sa Ljubinkom Milinčić – urednicom „Sputnjika“, Muhamedom Jusufspahićem – predsednikom Vrhovnog sabora Islamske zajednice Srbije i Milanom Jolovićem Legendom – bivšim komandantom, koji su na sebi svojstven način dočarali sve ono što okupira svetski auditorijum.

 

  • Glavno pitanje u svetu je  – ko stoji iza Hamasa, a kako bismo to odredili moramo napravili rekapitulaciju. Izrael je mala zemlje, malo veća od Slovenije, a malo manji od Makedonije, imaju nešto malo manje od 10 miliona stanovnika, 450. hiljada rezervista. Mi smo naše specijalce slali u Izrael iz razloga što to je to jedna od najobučenijih vojski na svetu. Posebno u sferi kontrole terorizma. Oni su opremljeni sa najsavremenijim naoružanjem, nas nije bilo sramota da učimo od najjačih. Niko na svetu nema tako izraženu svest o odbrani svoje države kao Izrael. Hamas – 7. ujutru sa paraglajderima motornim su se ubacivali u neprijateljsku pozadinu, čuli su se kako preleću po pustinji. Od te linije postoji distanca na kojoj se nalaze izraleski logori gde su rasopređene njihove snage za brze intervencije, koji u slučaju ugroženosti te linije. Hamas se približava ogradi, postavlja eksploziv, diže ogradu u vazduh, šalje građevinske mašine buldožere, to raščiste kako bi prošli sa pikapovima, četvorotočkašima i kako bi upali na teritoriju Izraela. Niko ništa ne raguje, upadaju im u logore. Ne daje im za pravo da ih uhvate na spavanju. Nisu bili spremni za borbu. Zar su svi bili drogirani? Kako nije nije pritisnuo dugme za alarm?  – istakao je Jolović tokom medijskog istupanja, a potom je reč dobio i Jusufspahić.

 

  • Bog zna koliko je do sada žrtava, ne mogu da verujem da vojska nije imala podatke, da odbrana može tako da zakaže, u decenijama neuralgičnom prostoru. Toliki su se zidovi podizali, tolike su se pare trošile na tu bezbednost. Kako to nije detektovano? Ovo verovatno treba mnogima. Nekome kome je trebao alibi za ovakav događaj. Neko im je uvukao Hamas. Smrtna kazna se ukida, a na ovaj način da se iscenira teorističi akt – odmazda za nešto što je namešteno – bio je jasan, dok se Milinčićeva dotakla izjava američkog predsednika Bajdena i vlasti.

 

  • Amerika je radila ono što nije smela nijedna velika sila – nešto suprotno odlukama Ujedninjenih nacija, na njima je da se ta odluka poštuje, a ne da je oni prvi miniraju. Mi stalno slušamo kako je Amerika na strani Izaela, kako se američki predsednici trude da presele što više ambasada u Jerusalim. Oni postoje kako bi podržavali Izrael. To je jedna nesrećna teritorija. Tu nema mira, ne znam kako se to rešava, ovako sigurno ne. 

 

 

CELU EMISIJU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM YOUTUBE KANALU. 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Niko na svetu nema tako izraženu svest o odbrani svoje države kao IZRAEL – to im daje snagu”

  1. Јел могуће да сте довели и дозволили да вам у емисији један Муслим каже да не поштује Државу Србију јер она није Бог ,а он исти живи у тој држави.

    0
    4
    Odgovori
  2. CELU EMISIJU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM YOUTUBE KANALU
    Kako da pogledamo kada vec tri dana nista ne objavljujete (bar za nas u Americi nema ,a za ostale ne znam).

    8
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter