Izvor: BSC HAPPY
03.04.2024 u 19:52
0

POČELE SU AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Zadnji čas za pomoć Ukrajini, ILON MASK je pregovarač koji treba da opipa reakciju Moskve

Mobilizacija u RUSIJI, pomeranje linije fronta i kako je PUTIN podelio Evropu

Naši gosti većeras diskutuju o napretku Rusije na frontu, hronološki posmatrano od samog početka sukoba. Rusija vrši mobilizaciju sa čime stvara jednu od najmoćnijih armija na svetu ako ne i najveću. Podela Evrope po Putinovoj mapi je samo pitanje vremena.

Gosti večerašnje emisije su :

 

-Dragan Krsmanivić. pukovnik:  Veoma je važno da znamo, da su Ruske snage aktivne na celom frontu, što onemogućava Ukrajincima da vrše preraspodelu svojih snaga. Trenutno su izražena dva pravca, dva ključna položaja. Ukoliko neko želi da pomogne Ukrajincima, zadnji im je čas a verovatno su i zakasnili. Napredci su toliko vidljivi na frontu da se vidi da se radi o ubrzanju.

 

Ivana Stojanović, politikolog:  Priprema se pregovarački proces sa Zapadne strane, odnosno pokušaj da se otpočnu. To se videlo i porukom Ilona Maska, koji je proglašen na Ruskim mrežama kao „potureni“ pregovarač. U smislu da on vidi kakva će biti reakcija, zadnji je momenat da se počnu pregovori inače će Ukrajina ostati bez teritorija.

                                         

 

  -Prof.dr. Miloje Prešić: Prvo da uvedem gledaoce u priču, Hrakov i Herson su već bili osobođeni na početku. Nakon toga, posle pregovora 2022.godine, povlačenje Ruskih snaga, planski i organizovano. Harkov nisu hteli da brane, nisu imali dovoljno snaga nego organizovano, planski da ne bi imali nikakave gubitke. Za očekivati je da će da usledi ozbiljnije angažovanje snaga ka Hrakovu. To se pokazalo u ovih nekoliko dana da se ljudi iseljavaju, velike kolone se kreću.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter