Izvor: BSC Happy
26.02.2024 u 20:01
0

TRAMP ISHVALIO ORBANA KAO ROĐENOG BRATA – OPASAN I ČVRST MOMAK: U „AKTUELNOSTIMA“ o rušenju STAROG SVETSKOG PORETKA!

"Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

732. SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 143. dan RATA U IZRAELU

Slobodan Dimitrijević je rekao da Evropa ispunjava diktate Vašingtona

– Njihova ideja je definitivno ostvarivanje diktata koji nameće duboka država, Vašington. Evropa je postala kolonija Amerike. Nijednu strategiju nemaju i moraju da slede diktate drugih. Koliko će to da traje zavisiće od ukrjainskog naroda i onoga što se dešava na njihovom prostoru. EU zaseda u Parizu o Ukrajini. Pomoć će biti ta da Ukrajina uopšte ostane da postoji. Da li će Ukrajina uopšte postojati u nekoj daljoj budućnosti – kaže Dimitrijević.


 Ljuban Karan smatra da Amerikanci Ukrajincima daju lažnu nadu

– Muncija je nešto što mora doći danas, a ne za mesec dana – dali su ukrajinskim generalima da prave budući plan kontraofanzive, to pokazuje koliko su nerealni u svojim procenama, kako Zapad, tako i Ukrajinci – rekao je Karan.


Luka Kastratović je stava da Amerika postoji isključivo zbog vođenja ratova

– SVO je iznuđena i to je sukob Amerike i Rusije. Bez obzira ko bio predsednik Amerike, spoljna politika se ne menja. Amerika, kada nije imao ko da joj se suprotstavi nije uredila svet po svojoj želji. Zašto? Zbog unutrašnjih sukoba. Amerika je opstajala za dva i po veka, samo četiri godine nije bila u ratu. Ona je opstajala ratujući – zaključuje Kastratović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter