Izvor: Kurir
10.04.2024 u 17:59
0

ANABELINA MAJKA U SUZAMA I VAN SEBE! Pevačica otišla čak u Švedsku iz samo jednog razloga, ovaj prizor će vas istopiti (VIDEO)

Anabela Atijas posetila je porodični dom i svoju majku u Švedskoj, a ovog puta za to je imala poseban i divan povod.

Pevačicina majka je proslavila 70. rođendan, a Atijasova joj je priredila iznenađenje i pojavila se na pragu kuće, nenajavljena.

Ovaj potez njenu majku je ostavio u suzama, a Anabela je za nju imala i poseban pokon.

Reč je o crtežu cele porodice, na kojoj vidimo i Lunu i njene ćerke Miu i Lanu, kao i druge Anabeline naslednice Ninu i Blankicu, ali i ostatak porodice.

Ovaj trenutak Anabela je zabeležila kamerom, pa je podelila emotivni snimak putem Instagrama, a dodala je i pesmu Al Dina „Čaršija“.

– Lepa moja majka, srećan ti 70. rođendan, kraljice moja. Volim te, poručila joj je Atijasova, a predivne kadrove iz porodične kuće njene majke pogledajte na snimku koji se nalazi na početku teksta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter