Izvor: happy BSC Portal
15.12.2023 u 08:11
0

ATRAKTIVNI GLUMAC U BRAKU SA DVE DECENIJE MLAĐOM KOLEGINICOM: Zbližili su se na snimanju serije (FOTO)

Njihova ljubav razbija sve predrasude.

Branimir Popović, crnogorski je glumac, izaziva veliku pažnju javnosti, što zbog atraktivnog izgleda u zrelijim godinama, što zbog ljubavnog odabira.

Publika ga je gledala i na velikom platnu, a najpoznatiji je po seriji „Budva na pjenu od mora“, gde je glumio tajkuna Martina. Tom prilikom zbližio se sa 22 godine mlađom koleginicom Sanjom Jovićević.

Naime, glumica je takođe učestvovala u snimanju ovog ostvarenja, tumačeći ulogu Bojane Bačić, ćerke glavnog junaka Mime Karadžića.

Branimir je poznavao Sanju i ranije, s obzirom na to da joj je bio profesor na fakultetu, ali je saradnja na seriji učinila svoje. Ubrzo su stupili u emotivni odnos i venčali se 2013. godine na Jahorini, prenosili su mediji.

– Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira – rekao je glumac pre nekoliko godina.

Mnogi su govorili o velikoj razlici u godinama, ali to ih nije sprečilo da održe ljubav i dobiju dete.

VOLIM BALANS I ŽIVIM UMERENO: Ivan Bosiljčić priznao da mu novac nije najbitniji u životu

Sanja je tokom poslednje sezone pomenute serije bila trudna, a po završetku snimanja rodila je ćerku Sofiju, kao krunu ljubavi s kolegom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter