Izvor: Informer
06.02.2024 u 20:16
0

BIKOVIĆ POKAZAO SVOJU VELIČINU: Glumac ceo honorar od HBO daje u humanitarne svrhe

Srpski dramski umetnik odlučio je da honoror koji će dobiti od HBO produkcije usmeri u humanitarne svrhe!

Uprkos tome što između produkcijske kuće HBO i glumca Miloša Bikovića neće doći do saradnje u trećoj sezoni serije „Beli lotos“, srpski dramski umetnik će biti u potpunosti isplaćen kao da je i igrao u njoj.

bikovic/instagram prinscreen

Ipak, Miloš je odlučio da celokupan iznos koji će mu produkcijski gigant isplatiti usmeri u humane svrhe, kao pomoć mladima da se školuju i profesionalno usavršavaju.

BOLNA ISPOVEST MINE KOSTIĆ LEDI KRV U ŽILAMA: Pevačica spas potražila u veri

-Kao što sam već rekao, bila mi je izuzetna čast da budem pozvan da radim sa Majkom Vajtom u takvoj seriji. Moj motiv za učestvovanje na takvom projektu bio je isključivo glumački i umetnički izazov. Kako do realizacije neće doći, želim da honorar koji bih zaradio usmerim onima kojima će nas sutra predstavljati u svetu- rekao je Biković za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter