Izvor: Hello.rs
09.11.2023 u 12:25
0

BRAČNI PROBLEMI? Razdvojili se princ Vilijam i Kejt, a ovo je razlog

Svi sumnjaju da imaju probleme u braku.

Princ Vilijam bio je u velikoj poseti Singapuru kako bi prisustvovao Globalnom samitu Ujedinjenih nacija za divlje životinje. Svi su primetili da ga na ovom važnom putovanju nije pratila njegova supruga Kejt Midlton.

Iako važe za jedan od najskladnijih parova javnog života, sada su svi pomislili da se možda nešto dešava u njihovom skladnom životu.

Ali princ od Velsa vrlo brzo je odagnao svaku sumnju tokom govora pred publikom, i izvinio se u ime svoje supruge jer nije prisutna na ovom važnom događaju.

Tada je otkrio pravi razlog zašto je ostala u Velikoj Britaniji.

„Oduševljen sam što sam se vratio u Singapur“, rekao je Vilijam, koji je poslednji put posetio ovu zemlju jugoistočne Azije 2012. na zvaničnoj turneji povodom Dijamantskog jubileja kraljice Elizabete pa dodao:

„I treba da napomenem da je Ketrin veoma žao što ne može da bude ovde… ona pomaže Džordžuda prođe njegovu prvu grupu velikih ispita“.

Princ od Velsa nije precizirao koje ispite polaže desetogodišnji Džordž, mladi kraljević koji je u šestom razredu, ali misli se da se verovatno priprema za polaganje prijemnog ispita za svoju buduću privatnu školu.

Džordž neće promeniti školu do 13. godine, ali prijemni ispiti se obično polažu tri godine unapred. U isto rveme spekuliše se kom koledžu će pristupiti mladi princ – koledž Iton, poput njegovog oca, ili fakultet njegove majke, Marlboro koledž.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter