Izvor: kurir.rs
06.12.2023 u 21:37
0

„BUDALE ISKOMPLEKSIRANE“: Maca opleo po estradi

Dragan Marinković Maca, glumac, šoumen i sarajevski šarmer je pričao o estradi, pravim vrednostima i otkrio šta je za njega nemerljiv uspeh u današnje vreme.

Poslednjih nekoliko godina pevači zarađuju tako što unapred dogovore „cifru“ za koju rade nastup kako ne bi zavisili od posete kluba, a samo jedan od njih radi potpuno drugačije od većine.

– Nedeljko Bajić Baja! Od svih tih velikih zvezdetina… Frajera zovu, on je u fazonu „moje su karte, ti što si popio, tvoje je“… To je mu*onja, koji uzme sve na karte i puni sale non stop. To je uspeh – govori glumac.

MAJKA GA NIKAD NIJE OBIŠLA U DOMU: Tužna priča Džeja, šibicara najnežnije duše

Takođe, Maca se osvrnuo na neke od žena poznatih koje nikada nisu bile u javnosti dok se nisu udale i otkrio po čemu se njegova supruga razlikuje od drugih.

– Jovana nema potrebu za medijskim eksponiranjem. Nije tip žene kao ove „žene poznatih“… Ove budale iskompleksirane uz muža dosadno im, pa postanu kreatorke, imaju potrebu da izađu u javnost. Ja tako i svoju decu vaspitavam, neka se bore sami, a ne da kažu: „Evo ga Macin mali“. Ma j*** ti Maca mater, stvaraj svoje ime – govori Maca.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter