Izvor: KURIR.RS
06.01.2023 u 18:09
0

BULAT OTKRIO DEO PORODIČNE ATMOSFERE ZA NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK! Ovako Marija i on provode Božić

Marko Bulat progovorio je o pravim vrednostima, kao i najlepšem prazniku u godini, a otkrio i kako on i njegova supruga, Marija obeležavaju Božić.

Naime, pevač je evocirao uspomene, prisetio se praznika u vreme svog detinjstva ali i otkrio kako to izgleda danas u njegovom domu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Iznesu se one posne grickalice, suve šljive… Deca otvaraju poklone, to su nam neke sitne radosti. Foru moje bake, sa zekom i poklonima, koga ja nikada nisam uhvatio, danas ja prodajem mojoj deci… Naravno tu su i pokloni od Božić bate… Uvek se setim moje pokojne majke, kada smo svi zajedno tražili paru u česnici… Paljenje badnjaka, koliko varnica, toliko parica… – prisećao se Bulat.
Pevač je otkrio i koliko poštuje sve tradicionalne rituale i koliko se sa svojom suprugom trudi da ulepša deci pomenute praznike ali im i usadi veru i običaje.

– Zajedno sa Marijom, usađujem prave mere vrednosti, koje treba da budu nepromenljive. Jednog dana kada budu imali svoju porodicu, kako bi mogli da prenesu njima… Smatram da su dva istorijska momenta najvažnija, rođenje i vaskrsenje Hristovo – govorio je Marko u emisiji Premijera Vikend Specijal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter