Izvor: kurir
27.02.2024 u 14:46
0

CECA NA INFUZIJI: Veljko joj poručio da napravi pauzu!

Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na snimanje takmičenja "Zvezde Granda" nakon kraće pauze koju je uzela zbog zdravstvenih problema.

– Nešto sam nadrljala zadnjih 10 dana, dva puta virus, stomačni, pa sam odsustvovala od snimanja, pa sad za vikend pluća, kašalj, non-stop sam na infuzijama. Inače, imam dobar imunitet ne znam šta je ovo, neka strašna epidemija – rekla je Ceca, pa otkrila šta joj je sin Veljko poručio:

– Ja ne mirujem, nikako da se zalečim. To mi je sin upravo rekao „Molim te, ženo, napravi pauzu.

Pevačica je nedavno prokomentarisala promene u muzičkom takmičenju i to što će Dragan Kojić Keba privremeno zameniti Anu Bekutu.

– Neće to dugo da traje. Sad ću videti kako radi Keba, ne znam ne poznajem ga godinama je čovek od iskustva što se estrade tiče – rekla je i prokomentarisala njegovu izjavu da će njegov kandidat da pobedi: „Koji njegov kandidat? Saša Popović… Neka pazi da ne izgori“, rekla je šaljivo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter