Izvor: KURIR.RS/ALO
10.02.2023 u 21:02
0

„DA IMAMO PARE JELI BI PEČENJE“: Đani se javno požalio na krizu (FOTO)

Radiša Trajković Đani poznat je kao jedan od najvećih šaljivdžija na našoj estradi. U prilog tome govori njegova poslednja objava na Instagram profilu gde se našalio na račun krize u koju je, kako je naveo, upao.

-Sirotinjski al’ pošteno, što bi rekla moja braća. Evo kajmak. Mi da imamo pare jeli bismo pečenje, al nema veze! Biće ako Bog da dogodine – napisao je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
Radiša Trajković
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo, Radiša Trajković Đani poznat je kao kralj bakšiša, a svojevremeno je otkrio da za svoje izvođenje po veseljima ne dobija samo novac, već i skup nakit.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter