Izvor: informer.rs
02.12.2023 u 15:59
0

„DA NISAM PEVAČICA BILA BIH…“: Prijovićka iznenadila odgovorom

Pevačica Aleksandra Prijović je nakon spektakularnog koncerta u zagrebačkoj areni razgovarala sa medijima i govorila o svom uspehu i karijeri.

Na samom početku je odgovarala na razna zanimljiva pitanja i otkrila šta se uvek nalazi na njenoj rajder listi i šta joj je potrebno na svakom kocertu i putovanju.

– Uvek se trudim da sve bude kako treba, da udovoljim mojim roditeljima, baki i deki, ali njima nikad ništa ne treba. Tako su i mene učili i kada me neko pita šta mi treba ja kažem: „Samo voda“. Tako sam vaspitana, da mi ništa ne treba. Meni je dovoljno da prođe sve kako treba, da bude dobar nastup – govorila je pevačica.

Mediji iz regiona su je pitali kako se nosi sa neverovatnim uspehom koji je postigla.

– Često me pitaju, ali mislim da nikada neću biti svesna šta se dešava. Ovo je zaista veliki uspeh, ja sam jako ponosna na moj tim i uvek kažem, sve ovo ne bi bilo moguće bez moje publike i bez ljudi sa kojima radim – priznala je Aleksandra.

Pevačica je oduševila odgovorom sve prisutne kada je iskreno progovorila o tome čime bi se bavila da nije na estradnom nebu.

– Ja sam vrlo snažljiva i da se ne bavim ovim poslom sigurno bih se snašla. Mnoge stvari me u životu zanimaju tako bih našla nešto. Čovek se snalazi kako zna. Volim da čistim i da spremam, pa i čistačica, zašto da ne – rekla je sa osmehom Aleksandra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter