Izvor: BSC HAPPY-Alo
20.02.2024 u 16:19
1

DA SE NAJEŽIŠ! OGLASILA SE SEVERINA: Nakon što joj je vraćen sin pevačica poručuje SAMO JEDNO

Za pevačicu je danas važan dan.

Odmah se oglasila.

Nakon haosa u regionu koju je izazvala presuda Vrhovnog suda, ponovo je došlo do neočekivanog obrta u slučaju starateljstva nad sinom Severine Vučković i Milana Popovića, a sada se oglasila i pevačica, nakon što joj je sin vraćen.

Severina je istakla da ovu odluku nije očekivala, a potom dodala da će se njena borba nastaviti.

– Nisam očekivala da će Županijski sud u Splitu tako brzo doneti novu odluku, jer je do sada u mom slučaju, odnosno mom detetu, sve išlo sporo, puno nepravde i korupcije – rekla je ona na samom početku i dodala:

– Splitski sud je ponovo doneo presudu kao 2021. godine, pola – pola, dobro da su se vratili na to, sve je bolje nego dva puta nedeljno po četiri sata, ali neću stati na tome – ići ću do kraja. Tražiću samostalno starateljstvo i sigurno ću nastaviti da se borim za sve žene, odnosno njihovu decu, sa kojima se sistem igra, žrtve sistema i institucija, „moćne i nemoćne žene“ – dodala je pevačica za „24.sata.hr“.

Podsetimo, sve je iznenadila vest da je pevačica Severina Vučković izgubila pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a Vrhovni sud je doneo presudu da je starateljstvo nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom, u potpunosti vraća ocu deteta.

Severina je, u okviru objave koju je potom postavila na svom Instagram profilu, otkrila i kojim dana će viđati sina Aleksandra.

– Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovno svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju – napisala je Severina između ostalog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DA SE NAJEŽIŠ! OGLASILA SE SEVERINA: Nakon što joj je vraćen sin pevačica poručuje SAMO JEDNO”

  1. S obzirom na ponašanje dobro je i ovo dobila. Ostarela pevačica koja ne bira sredstva da bude u centru pažnje. Što dete ne ide u školu 46 dana nema veze, ona je pametna za oboje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter