Izvor: Kurir
22.02.2024 u 17:56
0

DARA BUBAMARA NA METI OSUDA: Pevačica skandaloznim potezom razbesnela javnost!

Dara Bubamara često je na meti kritika zbog bahatog parkiranja svog automobila gde stigne, pa su je tako i ovog puta uslikali u Novom Sadu, naravno, kako opet krši zakon.

Ovo nije prvi put da krši popise i zakon, ali očigledno je apel Instagram stranice na kojoj malo-malo osvane – ne dotiče posebno.

Ovog puta, pevačica je uslikana kako se sa svojom besnom mašinom marke „mercedes“ popela na trotoar, gde nije dozvoljeno parkiranje i tu ga je parkirala. Polovina automobila zauzela je trotoar, dok je druga na kolovozu, a parkirana je samo ona, tj. njen automobil.

Printscreen/Instagram

-Radojka, ostaje Radojka – piše u opisu fotografije.

Inače, Dara se nekoliko puta i javno hvalila da se bahato parkira, a u centar skandala nedavno se našla jer je navodno dala maloletnom sinu da vozi besnu mašinu.

Folkerka je nedavno pobesnela i zbog objave jedne Instagram stranice gde su isto objavili fotografiju njenog nepropisnog parkiranja.

PRIJA OD HRVATA ZARADILA 3.5 MILIONA EVRA! Pevačica se tu ne zaustavlja, a evo za koliko će biti „teža“ nakon turneje!

-Napušite mi se k**ca, bagro jedna ljubomorna! Ostavite me na miru! Za ovo tužba – napisala je Dara, što je mnoge ostavilo bez teksta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter