Izvor: CORRIERE
25.09.2023 u 08:42
0

DIVA KRTITIČNO: Sofija Loren hitno primljena u bolnicu i operisana

Sofija Loren, koja je 20. septembra napunila 89 godina, doživela je nezgodu u svom domu.

Slavna italijanska glumica Sofija Loren okliznula se u kupatilu i pala u svom domu u Ženevi

Seka Aleksić objavila SREĆNE VESTI i podelila snimak iz porodičnog doma:“Usvojili smo Ninu“

Izvor blizak listu navodi da Sofija Loren je odmah prevezena u bolnicu kako bi bila pregledana i dijagnostikovan je prelom butne kosti. Zbog teške povrede morala je da bude odmah operisana.

„Popodne Sofija je operisana sa pozitivnim ishodom, sada je čeka rehabilitacija“, naveo je izvor.

Naime, pre nego što je došlo do povrede, a potom i do operacije italijanska diva se spremala za put i otvaranje četvrtog restorana koji nosi njeno ime u Italiji.

Možda je Sofija Loren u kasnim osamdesetim, ali kaže da se oseća nekoliko decenija mlađe. Naime, u toku promocije filma „The Life Ahead“ koji je pre tri godine debitovao na Netflix-u glumica je rekla da se oseća kao da je u dvadesetim.

„Ako si zdrav i radiš nešto u čemu uživaš ne možeš da razmišljaš – Bože, sutra ću umreti. Zašto bi bilo ko menjao svoje telo da bi izgledao kao neko drugi ako je zaista srećan. Nikada o tome nisam razmišljala. Volim ovo što imam. Volim sebe“, rekla je Loren.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter