Izvor: blic
11.08.2023 u 09:28
0

DOM KAO IZ BAJKE BIVŠEG FUDBALERA: Opasni psi, ergela bazen sve pršti od luksuza(VIDEO)

Budući da su u zajednici gotovo 15 godina i da oboje iz prethodnih brakova imaju decu, dom Sonje i Nikole Lazetića definitivno je tamo gde su svi članovi brojne porodice.

Kako su živeli u jednom od najelitnijih beogradskih naselja, te im je i stambena jedinica bila opremljena po najvišim svetskim standardima, ne čudi to što novi dom poznatih supružnika nadomak Beograda takođe odiše samim luksuzom.

Raskošna vila na Avali okružena zelenilom i svim prirodnim lepotama, sada je dom Sonje i Nikole Lazetića koju su sagradili sa puno ljubavi.

ž

– Tačno je da smo kupili plac i da nam predstoji selidba. Nikola i ja smo dosta dugo tražili gde ćemo da se nastanimo. Gledali smo razna mesta po Kosmaju i na Fruškoj gori, ali smo se na kraju ipak odlučili za Avalu – rekla je Sonja i dodala da su ona i bivši fudbaler kupili imanje na kojem se nalazi i šuma.

Iza visoke ograde nalazi se ogroman travnjak o kojem se posebno vodi računa, i čini se da je svaka travka pokošena pod konac, te je i idealna za njihove kućne ljubimce, opasne pse rase kane korso.

Na travnatoj površini, mesto je moralo biti obezbeđeno za veliki bazen na kojem atraktivna Sonja provodi sunčane dane, kao i đakuzi savršen za relaksaciju.

Sve lepote življenja ove porodice vidne su putem nekoliko Sonjinih fotografija koja je jednom prilikom takođe otkrila da će njihovo imanje imati i ergela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter