Izvor: Kurir
02.12.2023 u 12:19
0

DŽEHVA RASPAMETILA MUŠKI ROD, SEVNULI HALTERI! Teodora se skinula u negliže i svima zagolicala maštu! Provocira

Teodora Džehverović često na Instagramu objavljuje provokativne fotografije, a novom objavom po ko zna koji put raspametila je muški rod.

Ona važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, te često igra na tu kartu. Sada je rešila da dodatno zagolica maštu svim muškim pratiocima, pa je na svom Instagram storiju objavila fotku zbog koje su mnogima popadale vilice.

Ona je postavila fotografiju u negližeu, a u oči prvo upadaju halteri. Pevačica se ovoga puta opredelila za beli veš.

Inače, teodora ima i zanimljiv ljuavni život koji je poprilično i intrigantan. Dovođen aj eu vezu sa pojedinim sportistima, ali zbog njenih izbora, reklo bi se da su joj košarkaši fetiš.

Nakon raskida veze s Ninom Čelebićem, uplovila je u vezu sa još jednim košarkašem, ovoga puta iz Slovenije Maticem Rebecom, s kojim se još uvek nije pojavila u javnosti.

I dok brojni muškarci u ovako provokativnom prizoru mogu da uživaju samo dok gledaju njen Instagram, Rebec to može da vidi i uživo zbog čega mu pojedinci i zavide.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter