Izvor: KURIR.RS
08.05.2023 u 21:49
0

EVO O ČEMU SU ČARLS I KAMILA PRIČALI TOKOM KRUNISANJA: Posebno privuklo pažnju ono što je rekao kraljici u kočiji

Kralj Čarls i kraljica supruga Kamila nisu mnogo razgovarali tokom svečane ceremonije, ali čitači s usana primetili su par kratkih trenutaka u kojima su razmenili par reči.

 

Istorijski događaj kraljevskog krunisanja je iza nas, ali sada sledi analiziranje svih najvećih trenutaka koji je svet gledao tokom vikenda.
Pored medija i obožavatelja, ovaj događaj pratili su i razni stručnjaci, a među njima i čitači s usana.

Zna se tako o čemu su kralj Čarls i supruga Kamila pričali tokom krunisanja. Poznato je tako da su se bojali da će se kasniti s planom, a Kamila se našla i u manjem problemu s plaštom koji je nosila.

Na putu iz Bakingemske palate prema Vestminsterskoj opatiji komentarisali su masu koja se okupila.

“Predivno, predivno“, govorio je Čarls.

“Neverovatno, tako lepo“, nadovezala se Kamila.

Dok su čekali u kočiji, čitači su primetili kako je Čarls rekao: „Prošlo je malo više vremena“, dok su navodno čekali princa Vilijama i Kejt Midlton, koji su kasnili.

Kad su ušli u Vestminstersku opatiju uglavnom su ćutali, osim što su razmenili nekoliko kratkih rečenica.

Jedan od tih trenutaka bio je kad je Kamila zamolila da joj se pomogne dok je oblačila plašt, nakon čega se ona zahvalila,.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter