Izvor: NAJŽENA
29.09.2023 u 16:24
0

GRMI I U ŠESTOJ DECENIJI: Legendarna Kasandra pohvalila se izvajanim telom i pokazala kako trenira (VIDEO)

Venecuelanska glumica, koja je svetsku slavu stekla tumačeći lik Kasandre u istoimenoj latinoameričkoj sapunici, posle više od dvadeset godina od emitovanja popularne serije izgleda bolje nego ikad.

Čuvana telenovela „Kasandra“ ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao TV serija na španskom jeziku koja se emitovala u najviše država, čak njih 128.

ROMANSA KRUNISANA BRAKOM: Starleta napravila tajno venčanje na Tajlandu

Glavnu ulogu tumačila je Koraima Tores, koja je postala miljenica publike u Srbiji i regionu. Animirala je milione gledalaca, a publika je plakala i smejala se zajedno sa njom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Koraima Tores se privatno gotovo uopšte ne šminka, a nema ni potrebe jer je i bez toga izuzetno lepa. Koraima, koja sada ima 50 godina, rođena je u Valensiji u Venecueli, 6. juna 1973. godine.

Najmlađa je od četvero dece u porodici Tores.

Krajem osamdesetih je počela da se bavi glumom, u sapunicama „Gardenia“ i „Alondra“.

Iako je ušla u šestu deceniju, Koraima se može pohvatili savršenim izgledom, a fanovi su oduševljeni njenim izgledom. Figura kao isklesana, pokreti kao u mačke dovoljno govore da se nije mnogo promenila od vremena čuvene „Kasandre“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter