Izvor: KURIR.RS
14.05.2023 u 10:48
1

ISPROZIVALA KAMERMANA U EMISIJI! Goca Tržan mu poslala dvosmislenu poruku: „JE LI, HOĆEŠ POSLE DA…“

Pevačica Goca Tržan pričala je da intenzivno radi na novim pesmama kojih trenutno ima sedam. U sred priče pažnju joj je odvukao monitor ispred nje na koji se i požalila.

 

– Jao što je ovo grozno kad imaš ispred sebe ovaj monitor pa stalno gledaš sebe kako izgledaš, pa se nešto nameštaš. Hajde molim te, evo sad sam sebi napravila problem. O Bože – rekla je Goca nameštajući frizuru koju je izgleda tim nameštanjem pogoršala.

Potom se obratila i kamermanu rečima:

– A ovaj što slika tamo batica, znači…Je li hoćeš posle i da…? – rekla je Goca, ali je uskratila gledaoce za informaciju na šta se tačno odnosi ovo pitanje.

– Srećom obukla sam danas gaće, pa nemaš šta da izbaciš. A i šorc sam obukla, trt! – nastavila je pevačica kroz smeh.

Ova njena intertvencija nasmejala je vodtitelja i ostale goste u emisiji: Dejana Milićevića i pevačicu Sandru Rešić koja se valjala od smeha.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ISPROZIVALA KAMERMANA U EMISIJI! Goca Tržan mu poslala dvosmislenu poruku: „JE LI, HOĆEŠ POSLE DA…“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter