Izvor: blic žena
16.03.2024 u 13:45
0

ISTINA O NESTANKU PRINCEZE KEJT: Detalji malo poznati.. uzburkana javnost ..NAJGORE SE SPEKULIŠE

Pre skoro dva meseca, tačnije 17. januara Kensingtonska palata saopštila je da je Kejt Midlton imala operaciju abdomena u londonskoj bolnici, da hospitalizacija još traje i da se princeza od Velsa dobro oseća. Istog dana, sat i po vremena kasnije Bakingemska palata izdala je saopštenje da će kralj Čarls imati operaciju zbog benignog povećanja prostate. Ovo je samo početak sage o Kejt Midlton kojoj se ne nazire kraj.

Početkom februara javnost je saznala da je kralju Čalrsu dijagnostikovan rak kao odvojen zdravstveni problem. Nije za sada rečeno sledeće: šta je tačan uzrok operacije Kejt Midlton, koju vrstu kancera ima kralj, a ne otkrivaju se ni detalji o lečenju. Zna se da supruga princa od Velsa želi da podaci o njenom zdravlju ostanu privatni.

STUB KRALJEVSKE PORODICE: Sve dok nije izazvala skandal EPSKIH RAZMERA, a ovako je sve počelo
Tu vrstu privatnosti imali su ranije brojni članovi porodice, ali njoj kao da se zabranjuje pravo na to. Javnost nestrpljivo traži još detalja, misterije pokreću brojne teorije zavere, a situacija je kulmirala fotošopiranom slikom koja je nedavno objavljena.Početkom februara javnost je saznala da je kralju Čalrsu dijagnostikovan rak kao odvojen zdravstveni problem. Nije za sada rečeno sledeće: šta je tačan uzrok operacije Kejt Midlton, koju vrstu kancera ima kralj, a ne otkrivaju se ni detalji o lečenju. Zna se da supruga princa od Velsa želi da podaci o njenom zdravlju ostanu privatni.

 

Tu vrstu privatnosti imali su ranije brojni članovi porodice, ali njoj kao da se zabranjuje pravo na to. Javnost nestrpljivo traži još detalja, misterije pokreću brojne teorije zavere, a situacija je kulmirala fotošopiranom slikom koja je nedavno objavljena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter