Izvor: telegraf.rs
20.12.2023 u 17:00
0

IZLETE JOJ MASNA ŠALA: Teodora se jedva izvadila…

Teodora Džehverović od samog svog pojavljivanja na estradi pleni svojom lepotom, harizmom i energijom a sada je rešila da progovori o pojedinim stvarima iz svog života.

S obzirom da neretko deli momente svoje svakodnevnice, trudi se, ipak, da deo privatnosti sačuva koliko je to moguće. Međutim, ovoga puta Teodora je objavila fotku gde je odgovorila na osnovna pitanja o sebi, kao nekada kad se u osnovnoj školi popunjavao leksikon.

Deo koji je svima zapao za oko je odgovor na pitanja koliko ima dece i koji joj je ljubavni status.

„NE MORAM DA MU SEDNEM U KRILO“: Karleuša zna kako da dobije šta želi

Teodora je napisala jedno dete, iako ona nema decu, ali svoju bratanicu Doroteu gleda kao svoje sudeći po količini ljubavi koju joj pruža, što često deli na Instagramu.

Mađutim, kako je taj detalj izazvao pometnju među fanovima, ona se brže bolje oglasila naglasivši da nema svoje dece.

– Samo se šalim, nemam dete – napisala je.

printscreen instagram

Ipak, dosta ljudi nije pozitivno reagovalo na ovo.

„Kako to može da ti se omakne?!“, „Znamo da se često šališ, ali to baš nije za šalu“, „Ne znam je l’ ovo kao trebalo da bude fora? Kao, ha-ha-ha, da se smejemo ili šta?“, samo su neki od komentara.

Na pitanje o emotivnom statusu je ostala suzdržana, ali nije negirala, te je ostavila samo emotikon smajlija. Sem toga, otkrila je da ima fobiju od zmija, omiljena hrana joj je burek, a boja crna, kao i to da joj je omiljena životinja mladunče koze. Nije nepoznato da je ljubitelj tetovaža, a sada je otkrila da ih na sebi ima čak 23.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter