Izvor: BSC Happy
05.12.2023 u 12:23
0

JA OVO U NAJGORIM FILMOVIMA NISAM VIDELA: Pevačica u šoku nakon tragičnih vesti o maloj Vanji

Rada Manojlovć oglasila se nakon saznanja da je devojčica Vanja Đorčevska pronađena u beživonom stanju, a da bi stvar bila još gora u sve je umešan i njen otac.

Rada je objavila status na društvenoj mreži „X“ gde je komentarisala ovaj zločin u kojem je osumnjičen otac devojčice i označen kao osoba koja je „tipovala“ rođenu ćerku kako bi od njene majke iznudio novac.

-Da otac gurne dete u ruke omičara i ubica… Ovo je tragedija za sve nas, a najviše za njen mladi i bezgrešan život. Počivaj u miru, draga Vanja. Ja ovo ne mogu da verujem, u najgorim filmovima nisam videla, ne mogu ni da zamislim da takvi ljudi postoje! Jadna ona, nije mogla da bira „oca“ i zbog toga je platila glavom u svojih 14 godina! Žalost, tuga, nemoć – napisala je Rada na svom profilu i iznela nove informacije:

– Otac učestvovao u otmici svoje 14-godišnje ćerke da bi je iskoristio da iznudi novac od bivše žene koja je prodala stan, otmicari se uspaničili kad je krenula potraga za njom i ubili je! Znači, otac ucestvovao u otmici i u ubistvu svoje ćerke – dodala je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter