Izvor: KURIR
22.05.2024 u 09:44
0

JEDNO DRUGOM BILI NAJVEĆA PODRŠKA! Veljko priznao sve o odnosu sa sestrom: Moja komunikacija sa Anastasijom više nije ista

Veljko i Anastasija, deca Svetlane Cece Ražnatović, odrasli su usmereni jedno na drugo. Kao dve godine stariji brat čuvao je i pazio mlađu sestru, a i ona je vodila računa o njemu.

Čak je i Anastasija zaslužna što je Veljko upoznao Bogdanu koja je ljubav njegovog života i koja mu je nedavno podarila trećeg sina.

Anastasija već neko vreme živi u Sevilji sa suprugom Nemanjom Gudeljom s kojim je pronašla sreću, a Veljko ne krije koliko je zadovoljan zbog sestrinog izbora.

ON JE MENE POJEO IZNUTRA: Dijana otkrila detalje porođaja sa Novakom: 40 DANA nisam mogla da dođem sebi i vratim organe na mesto!
– Ne! Ne u tom smislu, čujem se s njom svakoga dana. Živi svoj život, mnogo sam zadovoljan njenim izborom. Muž joj je legenda, gleda je kao malo vode na dlanu i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama, realno – rekao je on nedavno a sada i pokazao koliko se promenila njegova komunikacija sa sestrom.

Naime, on je na Instagramu podelio šaljiv video na kom se prikazano kako brat i sestra komuniciraju samo preko reelsa, bez ijedne reči.

Podsetimo, Anastasija nije mogla da propusti slavlje i iz Španije je stigla kako bi bila uz brata i snajku, koji su dobili trećeg sina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter