Izvor: BSC HAPPY/24SEDAM
19.01.2024 u 09:09
0

ATEISTA JE ALI SE IPAK KRSTILA: Jelena je to uradila zbog ovog događaja, a evo ko joj je bila kuma (FOTO)

Jelena Karleuša godinama unazad se deklariše kao ateista, a istakla je i da pravoslavne praznike obeležava zbog ćerki, Atine i Nike, jer ne želi da im uskrati toplu porodičnu atmosferu. 

Ipak, malo je poznato da se pevačica svojevremeno krstila kako bi dobila dozvolu da se venča u crkvi sa svojim prvim suprugom Bojanom Karićem. 

Iako su slike sa njihovog glamuroznog venčanja svima dobro poznate, Karleušinih fotografija sa krštenja gotovo da nema.

RADA MANOJLOVIĆ PONOVO PODIGLA PRAŠINU NA TVITERU: Pevačica želi da promeni radno vreme „Pet do šest sati je realna mera“

Međutim, na jednoj fan stranici pevačice osvanula je objava Jelene u crkvi, a kuma joj je bila manekenka Ivana Kukrić koja je i kumovala na venčanju sa Karićem.

Jelena je odbarala elegantnu kombinaciju marke „Chanel“, koji je odgovarao svetinji u kojoj se nalazi.

Ubrzo posle, tačnije 2004. godine, izgovorila je sudbonosno „da“ Kariću, posle nekoliko godina veze, ali su zajedno ostali svega par meseci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter