Izvor: NOVA
23.05.2024 u 08:23
0

KANJE VEST VOZI ČUDO: Novi automobil Kanjea Vesta privukao veliku pažnju – košta 1,2 miliona dolara i napravljena su samo tri ovakva vozila VIDEO

Reper Kanje Vest, odnosno Ye, redovno privlači pažnju, kako svojim izjavama, tako i svojim postupcima.

On je početkom godine izazvao brojne komentare kada je odlučio da stavi titanijumske zube, a sada je ponovo dospeo u centar pažnje javnosti – zbog automobila.

U pitanju je Yeezy Cyber Truck koji vredi 1,2 miliona dolara, a napravljena su samo tri ovakva vozila u SAD, od kojih je jedan sada u reperovom vlasništvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jevon Goldson (@theonlyjerzey)

Ono što prvo upada u oči, jeste to što ovo vozilo uopšte ne liči na automobil, budući da je oblika crne piramide, te na prvi pogled nije jasno ni gde su mu prozori i vrata, a ne vide mu se ni tablice.

Za sada nije poznato da li će ovaj automobil moći da se kreće u saobraćaju.

„Nekome je pobegao džinovski kompjuterski miš“, „Izgleda kao da se vozi u mrtvačkom sanduku budućnosti“, „Ne bi bilo bezbedno da se ovome dozvoli da učestvuje u saobraćaju“, „Šta je ovo?“, „Ovo je mrtvački sanduk budućnosti“, „Ovo kao da je leteći tanjir“, samo su neki od komentara ispod snimka Kanjeovog novog vozila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter