Izvor: KURIR
22.06.2024 u 07:27
0

KNEZ OTKRIO RAZLOGE RAZVODA! Na ovom mestu je doneo odluku da okonča brak dug 17 godina: Za mene je to bilo neverovatno stresno

Nenad Knežević Knez istakao je da se od bivše supruge Nine, sa kojom je dobio ćerke Andreu i Kseniju i proveo 17 godina u bračnoj zajednici, razveo zato što ništa nije htela da radi.

– Moja tadašnja supruga i ja smo dugo pre rastanka imali nesuglasice. Jedan od problema je bio taj što nije imala zanimanje, već je samo bila usmerena na našu decu. Hteo sam da je zaposlim, ne zbog novca, već da bi se bavila nečim u životu, ali ona nije htela. Čak sam joj otvorio butik, ali njena životna filozofija je bila da ne treba da radi. Nije htela ni da kuva kod kuće, pa sam ja i to obavljao – počeo je Knez i nastavio:

 

RADA U MINIĆU GRLI TANJIR PUN PARA: Isplivao snimak sa privatne proslave

 

– Zahvaljujući avanturističkom duhu, prihvatio sam ponudu da se takmičim u trećoj sezoni „Survajvera“ sa poznatim ličnostima. Priroda i tišina koja vlada ostrvom su me resetovale i pomogle da razmislim o svom životu. Mozak mi se vratio na fabričko podešavanje. Tada sam odlučio da ću se definitivno razvesti. Možda zvuči neverovatno, ali 32 dana borbe sa životom u džungli pomogla su mi da shvatim da je rastanak jedino rešenje za mene – rekao je pevač.

Po povratku sa Filipina otišao je kod supruge, doneo joj papire za razvod braka i izašao iz stana.

– Iako sam želeo da se rastanemo, to sam teško podneo. Za mene je sve to bilo neverovatno stresno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter