Izvor: žena.blic/BSC Happy
05.12.2023 u 18:32
0

KONAČNO JE PRIZNAO! Bred Pit otkrio šta radi sa licem

Pojavljivanje Breda Pita na tribinama u finalu Vimbldona ove godine privuklo je ogromnu pažnju korisnika društvenih mreža i medija. Razlog? Njegovo lice, tačnije, neverovatno mladoliko lice za čoveka koji će u 18. decembra proslaviti 60. rođendan.

Bred Pit nije bez razloga bio udarna tema na društvenim mrežama jer je bilo očigledno da se iza blistave kože i bora koje su „magično nestale“ ne krije Majka priroda, nego estetska medicina.

Doktorka Nada Maksimović, specijalista plastične, estetske i rekostruktivne hirurgije, u julu 2023. godine je rekla da je Bredov izgled posledica estetske medicine i neinvazivnih procedura: laseri, hemijski pilinzi i mikronidling. Između ostalog, minimalna upotreba botoksa i dermalnih filera su osvežili njegov izgled.

KARLEUŠA ISPROZIVALA KOLEGE: Spomenula Brenu, Lukasa, Severinu, ali i Džeja i Tomu

Ali ako pitate Breda Pita on će vam reći da je „tajna njegove blistave kože – duboka hidratacija“. U novom intervjuu rekao je da svaki dan radi tri stvari, ujutru i uveče.

„Stvar je jednostavna. Jutarnje čišćenje lica, stavim serum i dnevnu kremu, i završio sam. Uveče, opet čišćenje lica jer sam veoma posvećen čišćenju lica, opet serum i onda noćna krema i to je to“, rekao je Bred.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt Fanpage ☆ (@bradpitt_fns)

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter