Izvor: KURIR
11.02.2024 u 19:14
1

LEPA BRENA IMALA NERVNI SLOM: Svi zanemeli zbog neprijatne situacije: „Znate šta ste vi?“

Legendarni pevač Toma Zdravković bio je mnogima omiljen, ali neki kažu da je bio i preke naravi, te nije mnogo brinuo kako se kome obraća.

Saša Popović jednom prilikom je ispričao kako je protekao susret „Slatkog greha“ i Tome Zdravkovića.

Naime u to vreme su obožavali da sviraju i pevaju Tomine pesme, a kada se 1981. godine pojavio na vratima lokala gde su nastupali, nisu mogli da veruju svojim očima da ga zaista vide. Kako je Popović istakao, svima je bilo puno srce.

NAJSTARIJU INFLUENSERKU NA SVETU PRATE HILJADE: Nakon smrti muža je postala zvezda, a evo zašto je toliko posebna

 

– To je bila još uvek bivša Jugoslavija, ’81. godina. Dolazi Toma, jao! Tomine pesme smo najviše voleli da sviramo. Prilazi našem stolu i kaže ‘momci, čuo sam da svirate do j… – počeo je Popović.

Ipak, Toma im je to veče uputio brojne psovke.

– Brena ga dovela, ona je muzički urednik, sarađivala s RTS-om, seli za sto… Nama puno srce! I Lepa Brena i svi mi, dali smo sve od nas. Kad se završilo to veče, izlaze svi, Toma izlazi poslednji, prilazi nam i kaže: ‘Znate šta ste vi? Vi ste pi**e, go**a, sve najgore, izvređao nas, mi u šoku, ne možemo da verujemo – otkrio je

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LEPA BRENA IMALA NERVNI SLOM: Svi zanemeli zbog neprijatne situacije: „Znate šta ste vi?“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter