Izvor: alo
21.06.2024 u 21:24
0

LUKAS JOJ OSTAVIO VILU A ONA JE PRODALA: Kupila dva stana a komšinica joj je Melina Džinović

Sonja je vodila računa o svakom detalju, a planove je detaljno razradila

Bivša supruga folk zvezde Ace Lukasa, Sonja Vuksanović, prodala je navodno nekretninu na Bežaniji koja joj je pripala nakon razvoda od pevača.

ZORICA BRUNCLIK ODBRUSILA ANI BEKUTI ZBOG DEKOLTEA: Priznala šta se desilo na svadbi

Sonja je navodno zaradila od prodaje vrtoglavnih 750.000 evra, a novac je uložila u kupovinu dva stana na Novom Beogradu, saznaju domaći mediji.

– Nakon razvoda od Ace, Sonja je nekoliko godina živela s ćerkama u toj kući, ali, kao što je poznato, nekretnina s dvorištem zahteva mnogo vremena za održavanje i dosta ulaganja, pa je to bio jedan od razloga zašto je odlučila da je proda. Kupio ju je jedan estradni menadžer. Od dobijenog novca, Sonja je mogla da priušti dva stana – kaže izvor i dodaje:

Deo nameštaja je prebacila iz stare kuće u novi stan. Lokacija je odlična, prezadovoljna je. Sve joj je blizu i uopšte se nije pokajala zbog svoje odluke da se preseli – završava izvor.

Sonji je inače komšinica i Melina Džinović, koja se nakon razvoda od Harisa, preselila na Novi Beograd.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter