Izvor: Glossy
27.11.2023 u 10:34
0

MALE TAJNE BRITANSKOG DVORA: Novinar SVE otkrio u knjizi

Kontroverzni novinar Omid Skobi, koji je navodno veoma blizak s Megan Markl i princem Harijem i često je istupao u njihovo ime u javnost, nedavno je objavio novu knjigu o britanskoj kraljevskoj porodici.

Biografiju „Endgame“ posvetio je proteklim godinama i mladim članovima porodice, odnosno bavio se sinovima kralja Čarlsa III i njihovim suprugama, ali se u velikoj meri osvrnuo i na samog monarha.

Uz to što smo saznali da Kejt Midlton navodno „počne da drhti“, doduše u šali, kad čuje ime svoje jetrve Megan Markl i uz tvrdnje da je njen suprug princ Vilijam gladan moći, Skobi piše i da je kralj Čarls III svog mlađeg sina princa Harija zvao „ona budala“.

Razlog je, opet navodno, bio dokumentarni serijal „Megan i Hari“ koji je mlađi princ sa suprugom snimio za Netfliks prošle godine i u kom je podelio mnogo pojedinosti o kraljevskoj porodici.

MEGAN MARKL PIŠE BOMBASTIČNE MEMOARE KOJI ĆE DOKUSURITI KRALJEVSKU PORODICU: Ovo je kraj!

Razlog je, opet navodno, bio dokumentarni serijal „Megan i Hari“ koji je mlađi princ sa suprugom snimio za Netfliks prošle godine i u kom je podelio mnogo pojedinosti o kraljevskoj porodici.

– Kad se pertle makar malo pohabaju, član osoba mora brzo da ih zameni novim, ispeglanim pertlama – piše Omid Skobi. – Postoji čak i glasina da Čarls voli da mu neko istisne 2,5 cm paste za zube na četkicu pre spavanja.

Hari i Megan su se distancirali od ove knjige, ali mnogi veruju da je i dalje nemoguće da se oni pomire s porodicom, kao i da to izgleda ni ne žele.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter