Izvor:
18.04.2024 u 21:40
2

MEDIJI PIŠU: Uhapšen Sergej Trifunović, pronađena mu određena količina droge

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

Trifunović je priveden oko 20 sati na Voždovcu i to nakon što je, kako se sumnja, od poznanika kupio drogu.

Prema rečima dobro obaveštenog izvora Informera, uhapšen je i muškarac koji je bio u društvu Sergeja Trifunovića, a za koga se sumnja da mu je prodao nekoliko paketića marihuane.

– Tom prilikom kod njega je nađena izvesna količina narkotika koja je prilikom akcije hapšenja i zaplenjena – kaže on za Informer.

Sergeju Trifunoviću i njegovom poznaniku je određeno policijsko zadrzavanje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “MEDIJI PIŠU: Uhapšen Sergej Trifunović, pronađena mu određena količina droge”

  1. PA TOVAM JE JUNAC (GLUMAC) KOJI HOCE DA PRIDOBIJE OMLADINU I PRODAJE DROGU TO TREBA U ZATVOR ON JE SLICAN ZELENSKOM ALI OBADVA CE PLATITI GLAVOM AKO BOG DA

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter