Izvor: Kurir.rs
18.02.2024 u 22:20
0

MENE TO STVARNO NE POGAĐA: Ceca o uništavanju njenog bilborda u Hrvatskoj

U Hrvatskoj su nedavno uništeni bilbordi pevačice Svetlane Cece Ražnatović, koji su najavljivali njen koncert u Ljubljani, te se tim povodom sada oglasila.

Ceca ističe da je ovakav potez od komšija ne pogađa.

– Jesam, videla sam. Ja stvarno sve pratim jer jednostavno moj posao zahteva da sam upućena i da pratim i dešavanja i da sam u korak s vremenom sa svim situacijama i dešavanjima. Pa ispratila sam, mene to stvarno ne pogađa. To su neke šačice ljudi koji su ekstremi, ima ih svuda, ima ih i u Srbiji, a ne u Hrvatskoj, u Bosni ili ne znam gde. Tako da, mene to uopšte ne pogađa. Meni dovoljno govori taj trending u Hrvatskoj, gde sam sve vreme u Hrvatskoj sa dve pesme, jedna stara i jedna nova. Tako da, to najbolje govori ko je kako pozicioniran i gde. Ja ih sve najtoplije pozdravljam i da kažem da ja svuda, moju publiku, gde god ona bila, da li u Hrvatskoj, da li uopšte u bilo kojoj ex-republici naše zemlje, obožavam, volim, poštujem i cenim. Tako da nas niko ne može zavaditi nikada. Mi širimo ljubav – rekla je Ceca i dodala da u svim bivšim jugoslovenskim republikama ima mnogo prijatelja.

– Ni u Srbiji nisam rekla ružnu reč za bilo koga, jer mene to ne hrani. Mene hrani kada nekog pohvalim. Ja nisam rekla ružnu reč ni za ove što me vređaju. Da se razumemo… Zato što smatram to nepristojnim i primitivnim ponašanjem. Jer i kad vređaš nekog ti govoriš o sebi, a ne o tom nekome o kome govoriš. Nikada u životu nisam uvredila nijedan komšijski narod zato što ja, pod broj jedan, nisam takav čovek i nisam tako vaspitana, a pod broj dva, imam mnogo prijatelja i među Crnogorcima, čak i familiju preko moje dece, zato što Željko vuče poreklo iz Crne Gore, iz rijeke Crnojević. I u Hrvatskoj imam puno prijatelja. U Federaciji imam puno prijatelja. U Republici Srpskoj, u Makedoniji, u Sloveniji… Ja se bavim takvim poslom da sam ja stalno u kontaktu, ja sam izložena, ja srećem mnogo ljudi, ja sklapam prijateljstva po čitavom regionu. Da ja sebi dozvolim takav primitivizam i takvo, izvini, ali to je zlo! To moraš biti zao, da tako nešto izjaviš. Tako da, stvarno je suvišno da uopšte komentarišemo tako pokvarene i podle tračeve – rekla je ona.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter