Izvor: Kurir
05.12.2023 u 07:34
0

„MI HRVATI NEMAMO PROBLEM SA SRPSKOM GLAZBOM“ Evo šta Zagrepčani misle o Aleksandri Prijović

Pevačica Aleksandra Prijović održala je tri od pet zakazanih koncerata u zagrebačkoj areni. Ekipa Kurir televizije bila je na licu mesta i razgovarala sa prisutnima.

Evo šta su neke od Zagrepčaniki rekle za medije.

A na pitanje od kada datira toliko interesovanja za Aleksandru Prijović u Hrvatskoj jedan od hrvatskih novinara je dao iznenađujući odgovor da je ona otpevala najpre njegov ljubavni život, pa njegov džep.

– Daleke 2018. otpevala je moj ljubavni život pesmom Za nas kasno je. Nakon toga otpevala je moj džep pesmom Bogata sirotinja. Zanimljiva je za hrvatske medije naročito u poslednje vreme. Od kako je krenula prodaja ovih arena niko ne želi da propusti da bude deo ovog spektakla. Ona je trenutno rekorderka Arene Zagreb. Gde ide masa tu žele svi.

– Ona kao ona ima takvu nekakvu harizmu koja privlači ljude, ali definitivno je i do toga da kada se jedan koncert prodao, ljudi su se pomamili za kartama, pa se prodao i drugi jer niko ne želi propustiti taj doživljaj.

– Ja mislim da su tu, osim njene glazbe koja je zaista fantastična veliki uticaj imale i društvene mreže i samo to njeno držanje na pozornici. Uvek ima držanje kao dama i to nam se sviđa.

– Mi smo htele ići u Beograd, ali onda je izbacila Zagreb i rekle smo to je to. Odmah smo kupile karte za prvu arenu. Mi Hrvati nemamo problem sa srpskom glazbom, jednostavno je slušamo. Mi mladi to volimo.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter