Izvor: ALO
24.06.2024 u 12:23
1

MI SMO PLANETA ZLA I ZLOČINA: Jelena Karleuša zapenila od besa

Pevačica poručuje da se učenjem Istorije u deci budi samo mržnja

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko se ne libi da iznese svoje mišljenje po pitanju mnogih tema.

Pevačica je sada na svom Instagram profilu poslala jasnu poruku o istoriji, ratovima, mržnji jednog naroda prema drugom, ali se osvrnula i na muškarce i njihovu ulogu u društvu.

– Ukinula bih učenje Istorije u školi. Zašto? Zato što dete ne zna da mrzi nijedan drugi narod ni zemlju, veru, rasu. Ali, ako ga naučimo šta se dešavalo samo u poslednjih 100 godina, moraćemo i da mu otvorimo vrata mržnje, zločina i stradanja. To će mu probuditi želju za osvetom, a ona će ta ista krvava istorija napraviti novi krug ponavljanja. Gde je kraj samouništavanja ljudske vrste? Upravo da nove generacije ne učimo šta smo u prošlosti na planeti jedni drugima radili. Istorija mora da ostane zakopana duboko, jer je užasna i krvava, dokaz da smo kao vrsta sami sebi činili najgore zločine kroz vekove – poručila je Karleuša, a zatim dodala:

SEKA ALEKSIĆ PROGOVORILA O PREVARI: Primetila sam po njemu da se nešto dešava

– Zašto ne postoji predmet koji se zove „Budućnost“, jer šta dete dobija spoznajom istorije? Čemu služi to znanje? Čemu meni služi znanje o Jasenovcu sem da mi budi osećaj mržnje prema zemlji koja je ubila milion pripadnika mog naroda? Šta priča o Srebrenici i slogan „Da se ne zaboravi“ uči male Bošnjake sem mržnje prema drugom narodu? Kada učimo decu da su Nemci streljali čitavo odeljenje đaka u Kragujevcu, šta budimo u njima? Ljubav? Da ne pominjem Kosovo, Jevreje i Nemce, Palestince, Ruse, Turke, Kurde, Jermene, Indijance, Špance, Portugalce, Engleze i Afrikance. Mi smo planeta zla i zločina i istorija se ponavlja, jer konstantno učimo decu mržnji – napisala je Jelena, a onda se osvrnula na muškarce i njihovu ulogu u društvu:

– Smatram da su muškarci najveće zlo ove planete i da će do mira doći kada ženski pol preuzme apsolutnu dominaciju i izvršnu moć. Muški pol u budućnosti treba da bude pod strogom zakonskom kontrolom i limitom, da služi za produženje vrste i poslove koji ne mogu da utiču na društveno uređenje. Dosta nam je ratova koje su započeli i vodili samo muškarci, pol koji je od ove planete napravio groblje. I dok ovo pišem, neki muškarci granatiraju Gazu i Ukrajinu, neki muškarci siluju i tuku. Od istorije treba samo da znamo o tome da su nekada dominirali muškarci i da su u tome omanuli, obrisati sve i krenuti od nule – poručila je za kraj pevačica.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MI SMO PLANETA ZLA I ZLOČINA: Jelena Karleuša zapenila od besa”

  1. Ona je stvarno debil! Ovako nesto niko, ni sa trunčicom mozga nikada ne bi izjavio! Svakim novim komentarisanjem potvrdjuje svoju širinu al u gluposti. Glumi neku liberalnost i sveopstu ljubav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter